Kittus2Megértelek otthon kedvetelésből hogyne pepecselhetnék kedvemre,de egy szerverparkban nem sűrűn van kedvem az otthon megálmodottakat véghezvinni olyan vason amin még lóg nyolcvan- száz..:(
Sajnos(szerencsére?) én még akkor váltam vezérléstechnikusi üzemmérnökké amikor még a gépeken sem ablak,sem ajtó nem volt csak Unix és a C-Fortrain, meg talán a V2 Basic,de még csak az Intel 1080 és annak klónjai voltak meg lyukszalag és lyukkártya és 286-sem volt..Mire a Linus Torvalds a 90 évek elején megjelent volt itt háló a w311-el mit a fütty,csak semmire nem volt Yauuuj!de szar volt! Volt itt már minden:könyvelés C64-n spectrumok vezérelte futószagos öntöde ,286 on,386-on, ms-basic stb :D..és a fétértések elkerülése végett volt hálózat .
Nem akarom végigolvasni valamelyik topicban felmerült az A liunux non Unix..valahol igaz de aki azt tanulta az a BSD is tudja minimális szinten kezelni a win alapvetően más kernelből indul lásd a Tannembaum vs Torvalds vita ..a mai napig nem tudom eldönteni hogy kinek volt-van igaza egy tény ebbe lehet vájkálni-a másikkal sokat kel dolgozni és nem olyan mint egy unix(beleértve BSD-t- és az összes linuxot puppystul) stb
De valahogy úgy jött abból topicból ,hogy nem hogy debi előtt nem volt semmi,de mindenki hülye aki nem ezt a distro különböző verzióját használja
...és az utolsó nemzetközi felbuzdulás nálam a programozásból a Win Vista amit külső szemmel és kézzel a világból 150-n megkritizálhattunk: a pray: az amerikai megjelenéssel egidőtájt 2,4 Us dolcsis postaköltségért megvan a lemez meg a't*'..se tudja melyik office..soha nem használtam tán még ki sincs bontva.:_(
...valahol irodai szinten talán a LotusV1.2 még logikus is volt számomra,sőt szerintem uu működik egy JÓ táblázat és adatbázis kezelő a mai napig mert azokkal elvagyok,de ha nekem szép formázott levelet kell írni vért izzadok hogy pofája is legyen.
Ps: IMHO! sokminden kimaradt ,mitöbb nem is ott reagáltam ahol utólag megkritizáltatok :D De ,mint az öreg indián Uff-al elköszönök és remélem nem mostanában láttok,-mert akkor dolgom lesz megint a baglyokkal éjjel is (nem pisilnem kellet)csak dolgoztam és estére érek csak haza mert a másik végén lakom mármint az országnak.
Kellemes hétvégét mindenkinek