ableton>Hozzáteszem, teljesen újratelepítés után minden frissitést letöltöttem és compizt a szoftvercenterből tettem fel, csak a unity bar effektjeit állítottam és ugyanúgy eltünt a teljes grafikai felület.
Nálam hibátlánul működik.
>Korábbi ubuntu verziókban képtelenség volt szétbuherálni a grafikai környezetet, 11.04 alatt egy egyszerű téma választást követően is eredményezi a teljes összeomlást.
Egyik se igaz.
Arról, hogy valamiért néha a gnome visszavált a "klasszikus" skinre, már kb 3 kiadás óta vannak itt topikok, de ez nem "teljes összeomlás".
>és minek teszi egyáltalán fel az ember a 11.04-et, ha a 10.04 illetve a 10.10 is egyaránt befrissiti a legújabb csomagokat, amit máig kiadtak.
Mert nem frissít be mindent, amit máig kiadtak.
>Egyébként azóta, forumokon vadásztam egy "Kocka asztal beállításait 11.04 alatt" vért izzadva sikerült összeeszkábálnom, de úgy darabozott a kép mint ha fényképeket nézegettem volna. Valahogy furának találom, hogy a 10.10 alatt szinte maximális grafikai tulajdonságok mellett szépen forog a kocka, szépen leég az ablak, de még az expo távolítása is finoman mozog.
Valószínűleg a unity fejlesztők direkt elrontották a kockát vallási nézeteik miatt és még véletlenül se az előző kiadás óta megváltozott egyéb tényezők produkálják a jelenséget.
Azzal se lehet összefüggésben, hogy xy videókártyárkkal kapcsolatban minden kiadás után érkezik hasonló komment.
>és a rendszerigény sem szökött az egekbe.
Hol szökött az egekbe?