Új fejlemények érkeztek most.
Kb egy órája írta a következőket:
"
A mai napon tudtam ismét net elé ülni s ledöbbenve látom, hogy mennyire a sárba tiportál, ami jegyezzük meg nem volt szép. A feltételezések sem, hogy igényt tartanék egy 9 éves laptopra, amit már-már senki nem tud kihasználni. A vinyód is ki lett cserélve, és megkérdeztem tőled telefonon, hogy mit csináljak a rosszal, és Te azt mondtad, hogy ha nem tudom felhasználni, nyugodtan váljak meg tőle, így is tettem. Habár most már bánom, mert bizonyitás képpen jól jött volna.
Ha jól tudom a géped visszakaptad a megbeszélt módosításokkal, az, hogy kicsit elhúzodott az én hibám, amiért már többször is bocsánatot kértem és vállaltam is. De nem volt szép tőled, amit a neten irkáltál rólam, és hogy az ubuntu közösséget is ellenem hangoltad.
Elnézésed kérem még 1x!
Üdvözlettel!"
S a válaszom:
"
Szia!
Akkor először is tisztázzuk a dolgokat.
1. sárba nem lettél tiporva, csak a történéseket írtam le, ez hogy te így éled meg hát sajnálatos. Sehol se mondtam rólad rossza, csak tényeket közöltem, te dolgod, hogy fáj az igazság.
2. nem feltételeztem semmit se a gép megtartásról, csak folyamatos hitegetés, és a leírt dolgok be nem tartása miatt elsőre blogot írtam, folyamatosan megadva az esélyt a megoldásra, s csak a feljelentés után postáztál.
3. ugyanaz a vinyó van benne (milyet is vettél, mi a márkája, mi volt a réginek?)
4. nem lett ellened hangolva az ubuntu közösség, én ilyet nem tettem. Ők látják így az események után, amiket te okoztál, de itt a lehetőség, ha már van neted (erről nem nyilatkozok, hogy mit hiszek róla), akkor menj az ubuntu.hu oldalra, s magyarázd meg a dolgokat, alig várják, hogy lássák a te verziódat. Hát hajrá.
S természetesen ezt a levelezést is felteszem, hogy tudják mi a helyzet. Az egészet magadnak köszönheted.
"
Mindenki oda teszi ahova akarja.