Dr. Szöszi palmasudoSZmountSZ--bindSZ/procSZ/mnt/proc ? Elég hülyén néz ki. sudo SZ mount SZ --bind SZ /proc SZ /mnt/proc
palma palmaDsl kábelt rácsatlakoztattam erre lefagyott. Ez nem jött be. Legalább gyakorlom a gyors gépélést. :)
Kendek palmaEz komoly? Azt jelenti, hogy nincsen jogosultságod még csak belepillantani sem a könyvtárakba.
palma KendekSajnos ezt írta ki. Mellékesen a print sceen-es verzióm nem jött be ide nem tudom beilleszteni. :(
Kendek palmaValóban sajnálatos, de hát ez ilyen. Még mindig jobb, mint mikor Windowsban huszonnyolc kattintás után tudsz csak egy rendszerfájlt módosítani, és utána meg úgy is marad hacsak nem állítod vissza.
palma KendekHogyan tovább? Csináljak egy új linuxot és később HA BEENGED töröljen az elsőt? Van ennek esélye, hogy sikerül?
palma Dr. Szöszikb. Tanácstalan vagyok még windows 7 lemezem sincs mert egy ismerősöm segített fölrakni és nála maradt. Valaki azt írta, hogy van rajta helyreállítási lehetőség :(
Dr. Szöszi palmaNos, ha az a Linux nem megy, (és még sose ment), akkor miért tartanád meg? Telepíts a helyére egy másikat. Csak telepítés közben tudd, hogy mit miért csinálsz.