zfoxSziasztok!
Úgy fest végre van valami támpont. Még mindig nem sikerült telepítenem egyik verziót sem, de a 9.10- nél (gondoltam az tuti felmegy rá, és aztán maximum frissítem) bepróbálkoztam, és átnézettem a lemezt. Eddig ezzel nem "vacakoltam", mert hivatalos Ubuntu oldalakról szedtem le az iso- kat, igaz többségében torrentet használva. A 9. 10 alternat változatnál is azt írta ki, hogy "telepítő összetevők betöltése a CD- ről sikertelen", majd ez után futtattam rajta egy CD ellenőrzést, amire azt kaptam, hogy az MD5 ellenőrző összeggel van baj.
Lehet, hogy eddig is ez volt a bibi?. Ami azért lenne csak furcsa, mert már 7 (!) ubuntu változat (Ubi, Lubuntu, 10.04, 9.10, alternate etc.) van kiírva, és az oké, hogy egy- egynél mondjuk nem stimmel az MD5, de az összesnél?!
De mindegy, vélhetőleg mégis ez a probléma.
Szerintetek, ha a www.canonical.com- ról, az anyaoldalról szedem le, ott jó fájl lehet fent? Vagy honnan lenne érdemes. Egyáltalán milyen írót javasoltok hozzá? Mert én CDBurnerXPPro- t használok, és ott a legalacsonyabb sebességgel.:
Én is úgy látom, hogy nem a videokártya lesz a gond, abból meg már csak egyet "lát" a gép: biosban beállítottam, hogy az alaplapit használja.