nemeti.balazsÚj fejlemények! Tegnap szembesültem eddig az első olyan jellel, ami most belém ültette a frászt, hogy esetleg mégis hibás az optikai meghajtóm. Kedvesemnek egy DVD- re írtam ki a gépről közel 4 gigányi adatot. Tegnap szüksége volt az adatokra. Lemez be, és jön a csodálkozás. Érzékeli, hogy 3, 97 G foglalt, de csak egy videofájlt jelenít meg, semmi többet. Nem rejtette fájlok, de be is van ütve mappában, hogy a rejtett fájlokat is jelenítse meg mindig. Szerencsére fent van az IsoBuster, azzal egyenként sikerült leszedegetni az adatokat. Most ezek után komolyan elbizonytalanodtam, egyúttal megkértem a kedvest, hogy a céges gépen is nézze meg a DVD- t. De, ha obi van, akkor vagy koszos az optikai fej, ezen még ugye tudok segíteni, vagy tényleg meghalt az írom, és akkor meg számlával megy vissza.
Most itt tartok, és várom, hogy a kedves visszajelezzen, hogy az ő gépük mit lát. Mert persze az is lehet, hogy kifogtam egy rossz DVD- t. Minden elképzelhető... Bár azt még most sem igazán értem, hogy ha akár koszos a fej, akár hibás a hardver, akkor az XP telepítés miért nem akad meg? Ennyivel érzékenyebb lenne a linux disztro?