[törölve]Csabrix!
Szabad országban szabad véleményt mondani. Ha figyelmesen olvastál, szeretem a Linux-ot. Mai napig használom. Tovább megyek, a Mandrake 9.0-val kezdtem az ismerkedést. Ami azért nem ma volt.
Ennek ellenére ha tetszik hanem a Linux fanoknak, a Windows 7 sokkal könnyebben használható, hiszen erre mindig van driver.
És most vegyük ki a körből a régi vasakat, és az egzotikus eszközöket, hogy lám lám itt is lehet szívni. Persze!
De ebbe ne menjünk bele, mert bárki tud olyan hardware-t mutatni, amitől a Linux dob egy hátast. Nem erről van szó, és mint írtam, a felhasználókat nagyon nem érdekli, hogy kinek a hibájából nem megy a cucc.
Aki szeret hegeszteni, és hónapokat szenvedni, hogy egy eszközt beindítson, az megtalálta a számítását.
De az az ember, aki bemegy egy boltba, és kiválasztja a számára legmegfelelőbb eszközöket, haza viszi és használni szeretné, az még mindig a Win7-el jár jobban.
Felhasználói szemmel nézve tehát csak a Win7 tuti.
És felejtsük már el azt a szemellenzős nézőpontot, hogy ezzel a Windows-t fényezem, vagy a Linux-ot gyalázom!
Erről szó nincs! De ha valaki most ismerkedik az Ubuntu-val, olvasgatja a fórumot, jó ha tisztában van azzal, hogy mi várhat rá (feltételes módban!) ha az Ubuntu-t választja, és mire számíthat ha marad a Windows mellett.
Aki ezt nem tudja elviselni, azon már orvos sem segíthet.