yamashitaÉrtem! akkor felteszek egy 11.04-et és tessék megoldani! Nem hiszem el, hogy nem értik emberek a lényeget! Nem Ubuntu függő a probléma! Azt hiszem itt is van egy-két júzer rajtam kívűl, akinél ez probléma! Jelzem nem várok semmit az itteni "okos" felhasználóktól! Csak egy tényt közöltem, hogy nem olyan fenékig tejfel a nyílt forrás! Szinten nem Ubuntu specifikus! Eddig kedveltem ezt a fórumot, főleg egy két felhasználót(Kendek, Kálánbátyám, Dr.Szöszi...),de most a sok okos tanácsadótól a kedvem is elment ..."használj régebbit, hisztizel!"... Ébresztő emberek! A minap pont egy barátommal beszélgettem erről a problémáról, mire ő emlitett még vagy jópár furcsa fintorát a nyílt forráskódnak( szintén Debiant használ a barát), ami csak pont volt az i-n, hogy írjak ide is nektek! Álomban, szürke ködben élünk,sajnos kevesn(linux felhasználók), de kár elhitetni magunkkal badarságot, amikor itt az élő példa az ellenkezőjére! Valamikor a Jaunty megjelenésekor ugrott ki a nyúl a bokorból szintén intel kártya miatt, és kezdtem elmenni az Ubuntutól. Volt jobb időszak, volt rosszabb! De könyörgöm nem kevés ideje bajlódik az ember a látszatkezelésekkel, semmi megoldás nincs még az árú szállítójától!