Sziasztok!
Hadd szóljak hozzá én is egy kicsit a témához:
Nagyon sokáig windowst használtam mert rá voltam kényszerítve , illetve még fiatal voltam. Aztán rátaláltam az Ubuntura és MAc-re(+ rákaptam az opensource cuccokra)
Nos,windows-t soha többé nem akarok látni az biztos, illetve tegyük hozzá hogy nem is nagyon szoktam játszani.
Én MAC-en dolgozok (grafika,és zeneszerzés) egy G4 800mhz PPC-s gépen 1.5giga rammal. PS Cs2, Ableton , Logic , Net , Multimedia. Nagyon szeretem mindent meg tudok rajta csinálni gond nélkül , legtöbb opensource cucc kijön (még) ppc-re is. Nem is nagyon akarok váltani, inteles architektúrára, igaz most tervezek egy mac notebookot az sajnos inteles lesz,de nincs más választásom. Van egy ubuntus rendszerem és nagyon szeretem, szerintem az egyik legjobb oprendszer. Windwos-t sztem el kell felejteni. Az egész család ubuntut használ, cimbora ma telepített céges laptopra 8.04-et, a minden beállítás után a következőt mondta: " olyan ez az ubuntu , mint amikor megkaptam az első pc-met azt ütöttem neki " Egyik ősküvelt ismerősöm aki windows buzi(ezt csak sajna így tudom érzékeltetni), meglátta a 8.04-et és teljesen megvan őrülve tőle. Van 1-2 haverom aki még tartja magát és Vistát haszánl de igazából erről az a véleményem h nem lát rá az "egészre", hogy hogy is mennek a dolgok. Véleményem szerint a windows már rég eltűnt volna ha nem lenne directx meg a marha jól felépített marketing....vicc az egész oprendszer. A vista meg ...pfff lószar kb.