Üdv! Nem tudom hogy egyesek mit szerencsétlenkednek itt össze-vissza. Minden le van írva az előző hozzászólásokban. Én személy szerint beta2 óta használom a 11.10et éles rendszerként, 11.04ről frissítve, és semmi problémám nincs vele. Mikor kijött a végleges biztos ami biztos alapon csináltam egy fresh-installt. Egyedül a webkamerám nem megy, de azt nagy ívben lesz.....m mert nem létfontosságú. Az nvidia driver tökéletesen megy, csak a fényerőállítással volt még gondom, de az nvclock ezt is megoldotta. Nem vártam pl azt hogy a virtualbox és a vmware 8 hiba nélkül futni fog, és mégis. Egy rossz szavam nem lehet erre a disztróra, mert számomra tökéletes. A magyar szerverek sosem tartoztak a kedvenceim közé ezért én nem is használtam őket. Most hogy fent van a végleges verzió, csak még jobban tudom dicsérni a fejlesztőcsapatot, mert nagyot alkottak a unity-vel az előző verzió óta. Még nekem is kezd bejönni a dolog, pedig világéletemben a klasszikus gnome-ot használtam. Nah és a szövegelésem lényege pedig az lenne hogy aki nem ért hozzá, vagy úgy érzi hogy nem tudja megcsinálni és/vagy nem tudja mit csinál, az elötte olvasson, kérdezzen, VÁRJON, adatmentés nélkül semminek neki ne álljon.... és még rímel is. Csak ennyit akartam. Jó8, Üdv: Z!