BlureyNagyon jó, mert Htibi ért románul. Legalábbis feltételezem. Tudom, hogy - néha - sok nehézséget okoz az utánanézés, de nekem ez az első ... neked is ez legyen (mindenki tévedhet, aki felteszi az is), és a tévedésből sok kalamajka lehet.
Egyébként mit csinálnak a videón abban a jurtában? A mobilnetem igen lassan tölt, két idézetig néztem. Az idézetek jók, de még jobb ha verseket, novellákat olvasol az idézeteket eredetiben. Valahol arról idéztem, hogy a múltat megváltoztatni úgysem tudjuk. Kritizálni persze lehet a múltat és a jelent, de a jövőre KELL gondolni inkább. A mára és a holnapra, holnaputánra ... . De nem úgy, hogy a múltból indulsz ki - az feledni nem lehet, de alapnak nem jó. Te mindent a múltra építesz. Új alapok kellenek. Államhatalom nélküli "rend" ... . Nehéz lesz. :)
Ebből a vörös ruhás nős részt akartam belinkelni - az első részben volt, ez jobbnak tűnik:
http://vimeo.com/18654576 .. lehet, unalmas lesz, nem ismerem az ízlésedet.
Esetleg a M.I.B. záró képe ...
Az erőszakon, mint megoldáson túllépett már az EMBER. Mindig lesz erősebb, és az erősebb (fegyver arzenállal jobban felszerelt) nem biztosan jobb lesz nekünk. A védekezés technikáit kell jobban kidolgozni, nem a támadásét :), mint a kung-fu is mondja. ... sajnos itt már beszűkültünk, a Drupal megunt minket, korlátoz ;).