"ezzel semmit nem lehet csinálni."
Még azt sem mondom , hogy játszani sem lehet , mert akkor hazudnék ! A többi , átlagosan használt dolgokra meg különösen nem állja meg a helyét az állítás . Én még eddig majdnem mindent megoldottam , amit meg nem azt azért nem , mert nincs hozzá kedvem : Tudok videókat nézni a youtub -on , filmet nézni dvd -ről stb.. , zenét hallgatni audio cd -ről vagy mp3 -at , tudok zenélni a szintetizátorral úgy , hogy össze midizem a Pc-vel amin ugye Linux fut , mellesleg elég bőséges a választék a zeneszerkesztéshez használható szoftverekből stb... , tudok különböző jó minőségű és elég nagy tudású képszerkesztőkkel dolgozni , tudok levelezni , chatelni , szöveget szerkeszteni és táblazatot stb.. , de inkább nem sorolom tovább mert felesleges . Aki használja a Linux valamelyik változatát , az tisztában van vele , hogy mire képes . A nagy tudású hálózatkezelő és egyéb hasonló alkalmazásokról meg ne is beszéljünk . Mit is nem lehet akkor csinálni a "szar linux" alatt ? Ja igen , 3ds Max -ozni , na arra meg blender ! Én ugyan maradok a számomra jól ismert (megtanult ) Max -nál , de a blender -el is elboldogulok ami a modellezést illeti . Az anyagszerkesztő , animáció , csontozás stb...blenderben nem igazán megy de nem is nagyon használom . Nekem a Max fekszik már vagy 10 -éve , ezért kell a windows is . Más okot nem tudnék mondani amiért windowst is kellene használnom !
Izéé...most akkor mit nem lehet linuxon ????
Ja igen...hobbi szinten még nyomtatott áramköröket is tudok csinálni LINUXON vazzeg :) Mond meg nekik ! Vagy inkább...hmm..ne mond meg , tényleg nem kell mindenkinek linux ! Akinek meg kell , az úgy is megtalálja ! Mint ahogy én is megtaláltam és azóta is használom .