zltLátom éppen unatkozol!
Amúgy a balfelöli gombok NEKEM éppen annyira logikátlanok, mint mondjuk a bal alsó sarokban lévő menügomb, én pl. a jobb alsó sarkot preferálom, s az Unity-s baloldalas szalagmenüje helyett szintén jobb oldalit használok.
Lehet hogy te baloldalas vagy és betojsz az örömtől hogy minden azon az oldalon van, de nekem akkor sem felel meg!
Lehet hogy a felhasználók többsége tévedésben él ezzel kapcsolatban, s azért a sok topic, "Hogyan rakjam jobb oldalra az ablakgombokat.
Lehet. Örülj neki, hogy mint az univerzum koronázatlan géniuszának, neked sikerült felfognod a LÉNYEGET.
Amúgy, bár nem írtam blogban, jelenleg megint csak visszamentem a KDE-hez, mert az XFCE összetojta magát. Az ablakdekorátor csak akkor indul, ha parancssorban rászólok, illetve ha beteszem az indítópultba. A jegyzetek plugin egyből 3 ablakot nyit meg, hiába csináltam friss újratelepítést az XFCE-nek (sudo apt-get purge xfce* xubuntu*) az újrarakás után ugyanazt produkálja, hát hanyagolom. Nincs kedvem újrarakni az egész rendszert, sem ahhoz, hogy megkeressem melyik beállító fájlt nem pucolja ki a leszedéskor. A .config mappából kiszedem ugyan, de nem oldja meg a dolgokat. Ez a lightdm interferálhat valamilyen könyvtárakkal...