KimariteNem tudom hol, mit néztél, milyen könyvtárban :) , DE hétfő 17.39-kor már biztosan fent volt pontosan ott, ahol belinkeltem. És akkor az iso a community site-on 1 napos volt, tehát akár vasárnap is ott lehetett már a svédeknél, de azt nem tudom. (más esetben, amikor hamarabb néztem a community-t, akkor a svédeknél már az 1-2 órás iso is ott volt.) A hétfő este biztos. A 201204 és a 201109 iso-k is. Tuti. Egyébként kicsit értelmetlen nekem a dolog ott a könyvtárakkal, mert ha belemész a http://ftp.portlane.com/pub/os/linux/linuxmint/stable/debian/ -ba, akkor ott érdekes eredmény fogad, pedig ugyanannak kellene lennie logikusan. Két svéd szerver van, a portlane nekem eddig bejött, a másikat nem próbáltam, nem ismerem. Szóval, ha az általam megadott helyen nem találtad az utóbbi 2 kiadást (2011, 2012) , az nekem nagyon hihetetlen. :)
Hajnalban már másként áll a "relativitás"-elmélet. :p
Ne kérj hát elnézést, csak ne tégy elnézést, mert valamit elnéztél talán ;)
5let: esetleg az elnevezés zavart meg: linuxmint-debiab 20....-gnome-dvd- <> linuxmint-201109-gnome-dvd vagy 201204-mate-cinnamon (illetve xfce) . Valami agyrém ez a következetlenség az elnevezésekben.
De nézd a könytár indexet a lista felett: ...linuxmint/debian/ .Az segít. :) (hajnalban is :p)