KimariteElolvastam a hozzászólásodat. Örülök neki, hogy sikerült megvalósítanod a füstmentes nap után a gondolkodás mentes napot is.
Érted azt egyáltalán, amit írtam?
Nem kértem én rajtad számon semmit. egy betűvel sem.
Beírtál egy parancsot, amire jeleztem, hogy szerintem az még ebben az esetben nem jó. Most meg azt mondod, nekem kellett volna magyarázatot fűznöm a te javaslatodhoz.
"Igen, elvesztél a részletekben - hogy így fogalmazzam - mert neked kellett volna magyarázatot fűznöd a hozzászólásomhoz,"
Ha javasolsz valamit, neked kell megmagyarázni, mert nekem biztos nem kell. Csak van rá lehetőségem.
Amit én javasoltam, falu leírását, ahhoz pedig semmit nem kell hozzáfűznöm, az úgy jó ahogy van.
Azután adsz egy másik leírást, de ezek után még te cukkolódsz,
"És ha ezt a PPA-t felveszi, akkor lehet alkalmazni a javasolt parancsot rapfen kartárs. ;)"
és mikor megkérdezem mi a baj az én javaslatommal,
"Részleteznéd? :-)
És miért nem jó a javasolt tároló?"
azt mondod:
"Nem tudom, ott fentebb (időrendben sokkal előbb) milyen gondod volt a logikus gondolatmenettel"
Most pedig kiderül, hogy szerinted én vagyok a hibás:
"amit módosíthattál, bővíthettél volna, már megbocsáss, én ezt kötözködésnek érzem és kicsit a hülyeség határait is feszegeted."
De hogy lezárjam ezt a szálat, megígérem neked, hogy többet nem fogok a hozzászólásaidhoz hozzászólni, sőt nem is olvasom őket, nehogy megint valami beteges, összesküvés elméletet gyártsál, hogy én téged akarlak provokálni, és kötözködök, csak azzal, hogy meg mertem kérdezni tőled valamit.
---vége---