rapfen"De hogy lezárjam ezt a szálat, megígérem neked, hogy többet nem fogok a hozzászólásaidhoz hozzászólni, sőt nem is olvasom őket, nehogy megint valami beteges, összesküvés elméletet gyártsál, hogy én téged akarlak provokálni, és kötözködök, csak azzal, hogy meg mertem kérdezni tőled valamit."
Egészségedre. Nem tudtam, hogy porcelánbolt a lelked, ahova elefántként betipródtam. Vannak emberek itt, akik sorába tartozol (elsődlegesen nekik adsz igazat, így értem ezt) .. így van, az állandóan piszkálódó, értelmetlen hozzászólások szerzői ők. Viszonylag értelmesebbnek látszottál, hozzászólásaid is értelmesnek tűnnek, ez most nem. Válaszoltam a kérdésedre (én nem szoktam kötözködni, de nem tudtam, hogy vitázni, nem vitatkozni /!/ veled sem lehet :), csak a te véleményed az etalon), és annak ellenére, hogy a writer csomag külön is megvan (PPA tárhelyről linkeled) :) azaz, a mindkettőnk által javasolt egy-egy PPA (valamelyik) felvételével a parancssor, amit javasoltam, működik - szerény véleményem szerint. Leríom, mert nem érthető: Tegyük fel, felveszi az énáltalam javasolt PPA-t, miután felveszi, majd frissíti a tárolók listáját, akár a synapticban elérhetőek a csomagok, például a writer, mely külön csomagokban van.
Menj és lásd: http://download.tuxfamily.org/gericom/libreoffice/ ( libreoffice3.5-writer_3.5.0-11_i386.deb és libobasis3.5-writer_3.5.0-11_i386.deb ...)
Mármint elméletileg (ha nem rántja a függőségeket, de rántja ... ez meg egy másik kérdés: most az volt - részedről a cáfolat - hogy nem fog látszani a synaptic-ban a szóló csomag). Általában véve, én úgy érzem, az én hozzászólásom inkább hozzátett, mint elvett volna a témából.
- vége -