tudom hogy sokan kérdezték már de nekem is ez a bajom és csak nem sikerül megoldani :(
Tehát úgy kezdődött hogy raktam felfelé a wifis progit, asszem wict a neve, aztán már bootolásnál ezt irta ki:
BusyBox v.1.1.3 (Debian 1:1.1.3-5 ubuntu7) Build-in shell (ash) Enter ‘help’ for a list of build-in commands (initramfs)
aztán formáztam az egész winyót, és felraktam a C re az XP SP3 at, a D re az Ubuntu 8.04 et de csak a wint ismeri fel. Nem tom semmilyen módszerrel megcsinálni hogy lássa az ubuntumat is :(
a telepitésnél kiirta hogy nem tudja felrakni a grubot, és leszedett mindent igy a következő nekifutásnál a haladó gombra kattintva kiszedtem azt hogy felrakja a grubot.
de most nem is látja... erre kéne megoldás :)
a Super Grub Disk nevű progit is probáltam amit mindenhol olvastam, de csak nagy siros fejet rajzolt ki és kirta hogy nem sikerült... szal tud valaki esetleg segiteni? terminálos parancsokkal nem sokra megyek mert nem tok belépni linuxba hogy beirjam :(
de segitsen valaki kérem!
Előre is köszönöm!
(nem tom számit e valamit de erről a laptopról van szó: http://ubuntu.hu/blog/sevoir/msi-vr610-069hu-notebook-teszt )
problémám megoldva!
particionálnál nem kézi re raktam, hanem az első menüpontot raktam, és jó lett :-o