gyurkama Azlenne a kérdésem hogy nekem fentvan kb 3 fajta linux is véletlenül :) hogyantudom kiválasztani hogy melyikek törlődjenek és amit jelenleg használok maradjon mindegyik ubuntu csak más verziószámú meg van ami csak félig van telepítve szerintem vagy hibás mikor elöször próbáltam rakni voltak gondjaim a patriciókal elveszett mindenem és vagy 3 rendszer van a gépen segítsetek
nemo777 Volna egy nem éppen jó tanácsom, mégpedig az hogy ha nincs semmi létfontosságú anyag a gépeden akkor használd a Gparted-et, és használd a partíciós tábla létrehozása funkciót, aztán jöhet az újratelepítés.
Bigo72 Szépen,jól,magyarul... És még nincs vége a mondatnak! Hallgass nemo777 fórumtársra,szerintem jót tanácsolt!
csucsu nem értek hozzá, de "amit jelenleg használok maradjon meg" a használtról rendszerment-tel másolat teljes törlés újra telepités és a mentett dolgok visszaállitása rendszerment-tel de jó tanácsokat Kendek v. Dr.Szöszi tud adni :)
Dr. Anonymous csucsu> de jó tanácsokat Kendek v. Dr.Szöszi tud adni Már adtak tanácsokat. :3 Csak mivel ponttal kezdték a hozzászólásaikat, elrejtődtek.
X-Padavan csucsu+1. Rendszerment-el akár bootolható teljes lemezt lehet csinálni, /home mappával együtt.
Kendek Dr. AnonymousEddig még semmit sem írtam be ide, és még egyetlen mondatomat sem kezdtem ponttal.
gyurkama Dr. Szöszimegoldom másképp mert túl nagy a káosz van 1 régi bottlemezem amin van patrició varázslóó az a doubleddor féle XD van 2 vinyom kiveszem az 1 iket azt szépen ameik patri kell meghagy töbt egybeolvasztom aztán felrakom ujra a ubut