nemo777 Volna egy nem éppen jó tanácsom, mégpedig az hogy ha nincs semmi létfontosságú anyag a gépeden akkor használd a Gparted-et, és használd a partíciós tábla létrehozása funkciót, aztán jöhet az újratelepítés.
Bigo72 Szépen,jól,magyarul... És még nincs vége a mondatnak! Hallgass nemo777 fórumtársra,szerintem jót tanácsolt!
csucsu nem értek hozzá, de "amit jelenleg használok maradjon meg" a használtról rendszerment-tel másolat teljes törlés újra telepités és a mentett dolgok visszaállitása rendszerment-tel de jó tanácsokat Kendek v. Dr.Szöszi tud adni :)
Dr. Anonymous csucsu> de jó tanácsokat Kendek v. Dr.Szöszi tud adni Már adtak tanácsokat. :3 Csak mivel ponttal kezdték a hozzászólásaikat, elrejtődtek.
X-Padavan csucsu+1. Rendszerment-el akár bootolható teljes lemezt lehet csinálni, /home mappával együtt.
Kendek Dr. AnonymousEddig még semmit sem írtam be ide, és még egyetlen mondatomat sem kezdtem ponttal.
gyurkama Dr. Szöszimegoldom másképp mert túl nagy a káosz van 1 régi bottlemezem amin van patrició varázslóó az a doubleddor féle XD van 2 vinyom kiveszem az 1 iket azt szépen ameik patri kell meghagy töbt egybeolvasztom aztán felrakom ujra a ubut