[törölve]Idefigyelj öregfiú, én a linuxozást még anno az UhuLinux1.1 disztróval kezdtem. És nem tartalmazott drivert a hangkártyámhoz. Tehát nem volt hangja. Korábban Windows alatt persze igen. S ez nekem óriási probléma volt, mert nagy zenebolond vagyok, nálam egész nap szól a zene általában. Ennek ellenére nem montam hogy szar a linux! Vártam, s le is írtam a gondomat egy fórumba, ahol aztán egyszercsak szóltak hogy na már jött ki driver ami nekem kell! Ez fél évvel később volt, addig hang nélkül voltam. Na ekkor persze fel akartam tenni a drivert, de persze csak forrásból lehetett telepíteni. Én meg akkor még azt se tudtam, mi a fene az a "forrás". Meg kellett tanulnom ezt is... Tudod te mit izgultam amikor a terminálba beirogattam mindenféle számomra ismeretlen, titokzatos parancsokat?! Féltem hogy elszúrom a rendszert! De SOHA fel nem merült bennem, hogy inkább visszatérek a windowshoz! Mert én AKARTAM a Linuxot!
Te láthatóan nem akarod. Beszélsz róla hogy akarod, de ez csak duma, nem azt mondod amit gondolsz. Érzelmileg nem akarod. Ez a különbség kettőnk között.
Ha te nem akarod az más, akkor használd egészséggel a winszart, rettegj tovább a vírusoktól, ne merj egy txt állományt sem feltenni ellenőrzés nélkül, és telepítsd kéthavonta újra a rendszert. Ha neked ez kell... És természetesen fizess érte egy rakás pénzt. (Természetesen fel sem tételezem rólad, hogy illegálisan másolt wined van...)
Tudod mi linuxosok olyan fura, kifordult ízlésű, perverz fickók vagyunk, hogy pont fordítva gonolkodunk mint te: szerintünk nem a linux a szar hanem win. Vagy legalábbis a win semmivel sem jobb mint a Linux. De nem kötlező közénk tartozni, mert nem erőszak ám a disznótor...