Dr. SzösziEgyébként a szerződést nem én hanem a Kft kötötte, a köcsögöknél igénybe vett flóta szolgáltatásuk keretein belül. De mivel a nett kártyát most én használom, az én technikai bejelentéseimmel egyáltalán nem hajlandóak foglalkozni. A telefon számomon felhívva közölték, hogy csak akkor hajlandóak érdemben foglalkozni a bejelentéssel, ha azt a konkrétan szerződött fél teszi meg. Az ügyefogyott szolgálatuknál megpróbáltam azt is megérdeklődni, hogy ebben a hűségidővel terhelten előfizettet csomagban, hogy alakul a havi számlázási ciklusuk. Erre főleg azért vagyok kíváncsi, mert már harmadik hete, de ma is, az összes telepítésünket módszeresen tönkreteszik a csak Word-ben megfejthető forgalmi értesítőikkel. Az ünnep előtt a Ügyszolgálatnál Közölték, hogy ilyen számlázással kapcsolatos információt is csak a szerződő félnek, a biztonsági kód megadása után adnak meg. Utána felhívott az egyik nagyokos műszaki zsenijük, és közölte, hogy ők nem nyúlnak bele a Linuxba, hanem szerinte a gépem hibás, vagy nem a Linuxra alkalmas modemet használok. Megkérdezte, hogy melyik modemüket használom, mikor válaszoltam kijelentette, hogy az a modem egyáltalán nem alkalmas a Linuxhoz. Ekkor megkérdeztem tőle, hogy látott e már valamelyik gépen ilyen eszközt megnyitva? Mert az eszköz mappái közt a Linux driver is megtalálható. Ekkor közölte, hogy nem értenek a Linux-hoz, és nem is akarnak foglalkozni vele. Azt is közölte, hogy mivel eddig senki nem kereste őket hasonló problémákkal , ezért egyáltalán nem is foglalkoznak a dologgal. Ezután ismét készítettem a leálló frissítésekről , hibajelzésekről , + a rendszerfájlok közt található anyagaikról , asztali fotókat, és az általuk átírt csomagokat is, egy újabb e-mailben postáztam a címükre. Ekkor szokás szerint csak egy automata választ küldtek, de ebben azt is közölték, hogy az emailon keresztül a továbbiakban ne írjak, hanem a weblapukon nehezen kutatva megtalálható http://www.telenor.hu/ugyfelszolgalat/szamlas-elofizetok/?tema=1&ntv=1 felületre írjak. Meg is írtam, hogy legközelebb csak akkor hívogassák a telefon számomat, ha találnak egy olyan műszaki szakembert, akinek legalább hangya fingnyi információja, vagy ismerte van a Linuxról, és az általuk forgalmazott mobilnett eszközökről.