KendekKöszi a választ, oszladozik a homály...
Szóval, ha jól értem, a "Felhasználói adatfájlok belevétele " funkcióra, ha csak telepithető live-t akarok csinálni, akkor nincs szükségem ? Az csak akkor kell, ha a saját rendszeremet akarom afféle biztonsági mentésként kiírni, esetleges winchester-hibákra számolva ? Ez még nem világos.
Mert testreszabtam a rendszert, vannak progik amiket leszedtem, vannak amiket felraktam, háttér, téma és egérgomb választékot bővítettem, felraktam a wbar-t, skype-t, amsn-t, gnome-commandert, mc-t, automatikus háttérváltót ( desktopnova ), adblock, downloadhelper, xsane,..stb.
Pl. hogy a skype, amsn beállításaim is átvigye, erre nincs szükség, csak a feltelepített progik alapbeállításait, az viszont kell, mert különban ugyanoda jutnák, mintha egy alaptelepítést csinálnék a letöltött .iso-ból. Szóval úgy nagyjából, ez a " Felhasználói adatfájlok belevétele " funkció még nem világos, mikor kell, mikor nem.
Amúgy meg a progi zseniális, aki töltött már el jó sok délutánt 5-6 gép egyenként testreszabásával, még a remastersys előtti időszakban, az aztán tudja. Nem is szólva a Rendszermentés funkcióról, bár nálam a Debian-alapú disztrók sose szálltak el csak úgy " maguktól " -mindíg a saját baromkodásom volt az oka, de olyankor viszont nagyon jól jön !