Helló Kendek.
Megint belefutottam valamibe.
Az történt, hogy a múltkor megírtam 1 .iso-t, hibátlan, ki is van írva lemezre, települ új gépre, és vbox-ban is.
De gondoltam, csiszolgatok egy kicsit az alaprendszeren ( még ) - nem sokat, pár hátteret cseréltem, wbar-ból vettem ki ikont, tettem hozzá mást, feltettem az Unetbootin-t, jó ha van..kb ennyit.
Minden rendben lévőnek látszott, visszaállítási pont, megcsinálja az .iso-t, mérete a szokásos, kb 2 GB.
De visszatelepítéskor kapom ezt : https://dl.dropbox.com/u/4572111/hiba%C3%BAj.jpeg
A panel takarja a wbar-t, az megvan, live-ben a panelen a hozzáadás a panelhez gombbal tudok menüt varázsolni, onnan látom, minden megvan a menükben...csak nem így kellene kinézni belépéskor. Megnéztem azt a .linuxmint/mintMenü mappát, ilyen, itt a kép. A fene se nyúlt hozzá, mi baja vele ?
Virtualgépen jött ez a gubanc, de éles rendszeren is megnéztem ott is írtam .iso-t, az ott készült .iso-nál is , mikor live-ben belépek, ugyanez a gond. Én barmolok el valamit ? Nem hiszem , ugyanúgy csináltam, mint amikor jó lett.
Mi lehet ez ?