B2man aliengodGratula :-) Ezek szerint az ubuntus verziónak is debian jelszót adtam? Állati :-) B2man
aliengod B2manVirtualboxos tesztelés pozitív volt,fel is fogom tenni a teljes ubi helyére. Mert nagyságrendekkel gyorsabb,kevesebb ram fogy,és nekem a gnome 2(Mate) teljesen megfelel. Köszi a remix elkészítését! AlienGod
kepesvicced B2mannem szedi le a Precise alapú .iso fájlt. (Jelenleg keresek egy jó MATE alapot, mert eddig csak a L.Mint ami megfelelő kiindulópont volt nekünk, jobb lenne egy igazi ubuntu alapú!) Megnéznéd, nem-e a szerveredről törölték? Firefox-al akartam letölteni ubuntu érettségi remix alól. EZT KAPTAM: That's all we have here. :-( Find more in other categories.
a mester kepesviccedAkkor miért nem azt szeded le? Te egy magánkiadás két és fél éves linkjére panaszkodsz.
kepesvicced a mesteraz LTS... nemde? Amúgy nem panaszkodom, csak megnéztem volna. -- Amire panaszkodom, az az, hogy szeretnék végre blog bejegyzést tenni, de nem tok belépni rá, nem engedi szerkeszteni csak nézni - ez így nagyon szar. - Kihez lehetne fordulni?
B2man Fentebb is írtam, hogy a Minus.com eltüntette az iso-kat :( Másodpéldányom már nincs belőlük. Helyette ajánlom a Linux Mint Ubuntu/Debian alapú változatait; Mindkettőhöz van Mate iso. Sajnálom. B2man
kepesvicced Kimarite+1 - nekem az ubuntu alapú kellene.... keresem a mi bőrünk alá valót.... - nem irok linket hozzá, mert az zavaró lenne (mármint a rengeteg komment, amit kapna a felső vonaltól, hogy ne legyen link - maga a link talán csak keveseket zavarna.) Szóval ird merg te a te linkedet - vagy küldd üzibe, hogy ne kockáztass feleslegesen.
Kimarite kepesviccedMegkerültek..lásd fenn (nagyon mélyre tettem :)) és itt: https://docs.google.com/file/d/0B4k42aIFho0XRHQ2aDI2bnZicGc/edit
kepesvicced obligatAZ megoldás lenne? Csak emiatt nem akarom a régi win 311-et vagy az msdos622-t feltenni.
rapfen kepesvicced„Kihez lehetne fordulni?” Fent sem hallgatnak meg? Saját blogot írjál, ne „másét” akard folytatni. És főleg ne úgy. Mert lehet a folytatás is ismétli önmagát. Egyébként meg minimal isot leszedsz, felteszed rá azokat a programokat, amiket szeretnél. Telepítheted még a MATE-t is rá. Ez nem jó így?