shikantaza shikantazaMaya xfce-ről a cinnamonos fórumon írtam egy kicsit, egy próba kapcsán. Amúgy normális, nem lázadt még, de pl csak 5MB-al kér kevesebbet a ramból alapon az ubi 12.04-nél, klasszikus gnome-nál.
coco01 shikantazaAkkor most ez éhes,vagy az nem annyira? Lehet,hogy megnézem én is,mert kicsit unom a KDE-t :)
shikantaza coco01az xfce 150 MB, ami kicsit sok light cucctól, az ubit meg levakartam 155-re( olykor 160-165 alapjáraton), ami meg elég jó egy 12.04-es ubitól. :)
dep Sziasztok,nem tudjatok,hogy hányadik ez a tour the france ,ez a 2012-es? Összesen hány volt ez lenne a kérdés ezzel az ideivel.
shikantaza dephttp://hu.wikipedia.org/wiki/2012-es_Tour_de_France http://en.wikipedia.org/wiki/2012_Tour_de_France
dep shikantazaEzt az előbb mar elolvastam,de nem találtam egyértelmű választ. Amit sejtek az az hogy 99.
shikantaza depSzerintem jól sejted. Keresd meg a képen ! :) Malacod van ! További segítség sejtésedhez: ITT :) Talán, most már bizonyos is lehetsz, ha utána számolsz ! :) De ha nagyon muszáj, leírom a képletet. :)
dep shikantazaNa akkor mar csak ki kell sorsoljanak engem a jó válasszal és küldhetik azt a trek bringát haza :D
dep Valami. Valamit nem értek; 12.04 unity,driver feltelepítve,ha átlepek a 2D felületre,akkor a drivert nem használja egyáltalán?
Dr. Anonymous depTerminálba: glxgears Ha látsz forgó fogaskerekeket, melyek nem diavetítésként pörögnek, akkor jó. Ha nem, akkor nem jó -> 3D meghajtó telepítése kell.
Kimarite depNem tudom, mert gnome2-m van. Valamit hallottam a unity és compiz beállításokról ... lehetséges, hogy nincs bekapcsolva a compiz. Gyatra? Nincs csilivili?
Dr. Anonymous KimariteA Unity 2D nem úgy működik. (Compiz nélküli) Amúgy a 3D gyorsítás hiánya azért ott is visszafoghat a teljesítményben, gondolom.
Kimarite Dr. AnonymousÉs nem lehet Compiz-t telepíteni? A megoldás MATE vagy az XFCE, az LXDE? ... ezekre lehet. Néha nekem is tetszene egy olyan ablakvarázslat, ahol egy középső "vízszintes vonalból" nyílik le és fel az ablak megnyitásakor. Egy filmben láttam, jó. :)