toga pepe116Akkor írd vissza, több ötletem sajnos nincs most hirtelen, esetleg a kernelfrissítés, de az se biztos hogy megoldja a problémát.
pepe116 togajaj de jó most visszaírni se tudom.. gksu /etc...stb.-t nem találja. az előbb pedig még meg volt valahogy.
pepe116 rapfenoké megvan, bár érdekes h amikor átírom egy fül megjelenik névtelenül és kérdezi h azt is elmentem-e.. az elöbb is megjelent, de azt nem mentettem
pepe116 rapfenoké megvan, bár érdekes h amikor átírom egy fül megjelenik névtelenül és kérdezi h azt is elmentem-e.. az elöbb is megjelent, de azt nem mentettem
pepe116 togamentettem én akkor is meg most is, csak a szövegszerkesztőn belül megjelent egy új fül, amikor átírtam de tök üresen és arra kérdezett h mentem-e és én nem
pepe116 togaérdekes..leszedtem a szoftvercenterből egy frissítést és utána ki tudtam kapcsolni a gépet, majd megpróbáltam újra, de akkor már nem sikerült, pedig semmi változás nem történt.. o.O azmi?
pepe116 Dr. Szösziennél a lépésnél mikor átírtam és mikor vissza utána is megcsináltam terminalban sudo update-grub parancsot, és done szóra emlékszem, ami sztem jót jelent
pepe116 nincs valami rendszervisszaállítás lehetőség, mint windowsban? mert tegnap még semmi baj nem volt