VadkutyaOlvasd vissza, mit írtam neked. Ugyanis nem írtam olyasmit, hogy te azt írtad volna, hogy "szar a linugz". Nem nevezted szarnak, na és? A szememben már pusztán az is a Linux iránti megvetés kifejezése, és használóinak, e szoftver kedvelőinek lecsepülése, törekvés a megalázásukra és cikizésükre, ha egyszerűen csak linugznak írod a nevét, "szar" minősítés nélkül, holott tudván tudod, hogy a rendes neve ez: "Linux". Nem is értem, minek kell direkt rosszul írni a nevét, ha tudod mi a rendes neve, aztán meg itt magyarázod a bizonyítványodat, hogy "dehátkéremszépen én nem akarok ezzel semmi hátsó tartalmat/szándékot kifejezni, nem akarok másokat sértegetni, ez csak egy szleng!" Az igaz hogy ez egy szleng, de épp emiatt igenis van érzelmi töltete, s az pontosan az, amit írtam: a Linux mint szoftvertermék és használóinak megvetése, lecsepülése! ha neked nincs ilyen szándékod, nem kéne használnod ezt a "szlenget". Igenis szerintem elvárható egy linuxos fórum minden látogatójától, hogy azt amire e fórum alakult, a Linuxot, rendesen a nevén nevezze, s ezzel mintegy megtisztelje magát a szoftvert, annak alkotóit, használóit, s a fórum látogatóit is! Nem nagy kérés - a "Linux" név nem hosszabb mint az hogy "linugz", sőt egy karakterrel még rövidebb is!