dep"Minden ment rajta ami kellett,de lefagyott ami lehetett a kábelek miatt is mert aztán mikor a mintet raktam bajaim voltak a géppel,de kicibáltam minden kábelt és újra raktam őket, eztán nem volt baj a mintel. Tehát a fagyással nem gyanúsítom egyenlőre." Kábelezel is már :D ? Én nem bántom a telepítéskor a kábeleket, főleg nem rakosgatom át ... nincs a debian telepítési utasításban ez! És még mi miatt fagyott le, ha nem a kábelek miatt ... milyen kábelek amúgy? Jim Carey-vel is beszéltél már? ;-)
"Kellett egy látványosabb menü ami képes a keresésre is ezert a mint menüt akartam feltenni ra,de nem találtam ,a ppa-k amik voltak mar nem működtek." Ha előbb szólsz találok neked PPA-t, vagy ráhegesztjük a Mint menüt :) . Nagyon türelmetlen vagy, ez nem jellemző a Debian-osokra :) meg kell tervezni, gondolkodni kicsit és megcsinálni ... a feladás nincs a szótárban :) . Amúgy nincs saját PPA-ja a Debian-nak, bizonyos feltételek esetén a Lucid PPA-i jók rá, esetleg a Maverick-é is néha.
"Az nvidia driverrol mar nem is beszelek,noha a felbontás meg ilyesmi rendben volt,de csak kell az a driver is ha mar megcsinálták.Nem kellett neki az nvidia oldaláról letöltött cucc nem akarta elfogadni." Dehogy kell driver! A Debian-nak nem kell driver egyáltalán, használt étolajjal is elmegy, vagy cipőmadzaggal a levesben :) (perszer kellhet zárt driver ;), de anélkül is megy a nyílttal többnyire), Nem az a neve, hogy "cucc", rendesen kell szólítani Debian vagy öregapám (squeeze), netán öreganyám (wheezy). Látom már mi volt a baj, nem adtad meg a kellő tiszteletet neki és morcos napját fogtad ki. Látod, látod! :)
"Jah és van rendszermentesem,ha mégis eszembe jutna a visszarakása.. :P" No de így már biztosan megbocsát! :D
"Megjegyeznem ,hogy a Mint gyorsabb, tehát nem érzem visszalépésnek" Hát, ha feltetted volna a wheezy-t akkor meglepődtél volna. El kell olvasni a Debian filozófiáját, nem véletlenül nem tetszett neked, viszont elég jól alakítható a rendszer kedvedre. Akkor most Mint-ed van :) . Tényleg ott volt a link :D . Amúgy, hogy a Mint-et használod, azt nem így kell reklámozni, egy példával élek: tegyük fel, kiesel egy versenyen, vagy csak negyedik leszel, és minden nap, ahogy mész az utcán az összes falubéli így köszön - Mi van Dep, kiestél, kevés volt a szuszi? ... és a hátad mögött is ezt sugdossák. Kellemes? ;) (az aláírásodra célzok: lehet rossz tipp, de a végére ezt esetleg: ", sajnos")
... az XFCE-et egyébként többet kell "csinálni", mint a Gnome2-t :) .