Úgyis mindjárt itt a világvége, nem mindegy! Na kb. ennyire értékelem ezeket a túlparázott, fene nagy problémákat.
Már nem is emlékeztem, az amazon ill. a shoping lencsékre már olyan régen kikapcsoltam, az elején tetszett, de aztán elkezdett zavarni hogy feldobja és amilyen sűrűn én vásárolok tök feleslege, hát lelőttem. Hát igen óriás károsítás ért ezzel a gonosz kémprogrammal.... :)
Azzal kapcsolatban ,hogy esetleg a keresésekről küld infót két gondolat jutott az eszembe:
- egyrészt ezt a google-nél divatos fikázni, különböző intenzitással. Nálunk 5 pc van a családban, és azért elég meglepő hogy milyen szinten már tartalom ajánló, ill. reklám tartalmak jönnek fel egyes gépeken. Nem szeretném ha a saját gépem előtt ülve is bébiétel, vagy libero, esetleg ... stb.... (inkább nem égetem a falimit :D) ugorjon fel böngészés közben, ezzel ellentétben többször beleestem, igen hasznos tartalmakba, például nyelviskola reklámja amit youtube-ozás közben szúrtam ki is itt van a saját városomba 500 méterrel arrébb ahol tulajdonképpen lakom.
- A másik ami eszembe jutott erről, hogy nyilván ezek a tevékenységek valamilyen formában bevételt produkál a Canonicalnak. Amiből nyilván egy bizonyos részt visszaforgat. Az nekem is jó. Itt sem érzem azt hogy engem károsítanának meg.