jarfa007Ha jobban utána néztél volna, számodra is kiderült volna, hogy nem neked válaszoltam, hanem a topic-nyitóhoz szóltam hozzá, annak is a frissítés részéhez.
Az általad korábban közölteket nem ellenőriztem, mivel ott nincs megadva link hivatkozásként, így nehézkes lenne utánajárni. Nem is teszem.
Én meg aztán végképp nem gondolok semmit arról, hogy mire jönne ki az új OS. A linkelt cikkben bizony nem arról van szó, hogy új telefonok jönnek ki "új" OS-sel, hanem csak pucéran jön ki az OS. Ettől még persze lehet, hogy az általad említettek igazak, de valahogy megint lefelejtődött a hivatkozás belinkelése. Sebaj!
Annyit ér az ilyen hír (már megint nem a tiédről beszélek), mint az Ubuntu Phone OS. Hiszem, ha látom! Mármint telefonon látom. Ja, hogy arról nem szól a fáma? Nos, a jelen helyzet szerint akkor a kutyuskát sem érdekli a gyártók népes hadából, de ez később még változhat.
Az Android megjelenéskor megalakult egy szövetség és egy éven belül az első telefon is megjelent. A szövetség tagjai pedig nem akárkik: HTC, Sony, Dell, Intel, Motorola, Qualcomm, Texas Instruments, Samsung Electronics, LG Electronics, T-Mobile, Sprint Nextel, Nvidia és a Wind River Systems. No ilyen szövetséget a Canonical még nem mutatott fel, pedig ez kínosan fontos lenne a továbblépéshez. Erős szél fúj a Phone OS-ek pusztáján, az ellen hugyozni lehet, de nem érdemes. ;D