KendekAhogy elkészülsz, én azonnal ki fogom próbálni egy olyan rendszerrel, amiben van egy virtuális wxp is. Simán el tudom képzelni, hogy az új rendszereddel megszűnik a fekete-képernyő hiba is. Legalább-is van egy ilyen impresszióm.
Egyébként már tudom hogyan fogom megoldani én ezt az egészet. Csinálok a progiddal egy rendszermásolást egy 16GB-os pendrájvra, majd arról csinálok egy windowsz alatt is visszarakható img-fájlt és ha kész, összeRARolom max tömörítéssel. Azt utána el lehet küldeni a windowszos barátomnak is. Szóval egy ilyen megoldás is van, de el tudom képzelni, hogy a te megoldásod még így is kisebb fájlt eredményez majd, kompaktabb, felhasználóbarátabb lesz.
Mit szeretnék kérdezni, olyat el tudsz képzelni, hogy van a progiddal elkészített 4 GB-nál nagyobb fálj (nevezzük most az egyszerűség kedvéért "m"-nek) és van egy picike live-CD külön. A livecdről indítok rendszert, majd az m-ről a winyóm egy kihasított új partíciójára rendszert telepítek? Mert ha ez elképzelhető, akkor ennek mintájára is meg tudnád oldani, hiszen a tömörített falj is lehet eleve szeletekben. Ugyan nem működne az egész live, de kit érdekel?, eredendően úgyis mentés-visszaállítás-rendszermásolás céljaira való az egész hajcihő.
Egyébként ezt szívesen kitárgyalnám veled Skype-on is, mert még lenne más ötletem is ezzel kapcsolatban. Talán még nem felejtetted el a Skype-nevemet. :)