No object for D-Bus interface Sziasztok olvasók! Nagy problémám van edubuntu alatt. Igaz, nem Ubuntu, de ubuntu alapú. Amikor meg szeretném nyitni a hordozható merevlemezemet, akkor ezt írja ki a rendszer: A tarolo nem csatolható No object for D-Bus interface Nem tudom mi a dbus, de rengetek alapértelmezetten feltelepülő csomag igényli. Most mitévő legyek? Elvesztek az adataim a tárolómon? Kérlek titeket segítsetek! Az email címem: csakalinuxjo kukac gmail pont com
Nem lehet csatlakoztatni partíciót - Nincs tárgy D-Bus interfész
Az eszközt látta, csak megnyitni nem tudta, amikor rákattintottam a fájlkezelővel. A fájlrendszer típusa ext3. SATA porton csatlakozik az alaplaphoz.
csakalinuxjoSATA porton hogyan hordozható???????
bigfotVan egy merevlemez keretem, aminek a belső végén SATA csatlakozó van. Amikor kiveszem a tokból a merevlemezt, a keret benne marad.
csakalinuxjoAkkor történhetett egy rossz leválasztás, lekapcsolás, vagy a pc leállítása nélkül lett kivéve a vinyó, ami elronthatja a lemezt , úgy ,mintha a pent csak úgy kirántanád a gépből! HIRENS BOOT, adatmentés, patrició visszaállítás.
"A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából Ugrás: navigáció , keresés "DBus" átirányítások itt. Az egyéb célra, lásd dbus (egyértelműsítő) . D-Bus Developer (s) Red Hat és a közösség Stabil kiadás 1.6.8 [1] / szeptember 28, 2012, 5 hónapja Operációs rendszer Cross-platform Type Inter-process kommunikáció Engedély GNU General Public License , vagy Academic Free License 2,1 [2] Weboldal www.freedesktop.org / wiki / Software / dbus D-Bus egy nyílt forráskódú folyamatok közötti kommunikációt (IPC) rendszer, amely lehetővé teszi több, párhuzamosan futó számítógépes programok ( folyamatok ), hogy kommunikáljanak egymással. Erősen befolyásolja a KDE 2-3 a DCOP rendszer, D-Bus váltotta DCOP a KDE 4 release. A végrehajtási D-Bus támogatja a legtöbb POSIX operációs rendszerek, valamint a port a Windows létezik. Ezt alkalmazzák a Qt 4 és GNOME . A GNOME az fokozatosan felváltotta nagy része a korábbi Bonobo mechanizmus. " lsusb mit ír?? Meg egy kicsi bővebben ,eddig működött?? vagy ez új készülék?? Ezközt felismeri, csak az adatok , partició nem látható???