densziHali! Ezt az üzit kapod akkor is, ha proxyszerver mögül netezel. Tehát, nem biztos, hogy ténylegeses vírus...

dilipokSzia Nincs proxi. Töröltem a coocie-kat, most is ugyanezt kapom. Win alól mikor más netem volt,ott volt proxi, mégsem kaptam soha ezt, még nem is láttam ezt soha.

Végülis beszereztem az avastot, ami egy príma vírusirtó, ismertem, winnnél is ez volt nálam. És linuxra is van :) Lefuttattam, semmi. Azért valahol sejtettem is, hogy nem fog találni semmit. Linuxon? Jó, tudom, hogy van vírus, de csak elenyésző, meg nem is töltöttem le semmit megbízhatatlan forrásból. Szóval most már jó. Google enged is már keresni. Fogalamam sincs miért kiabált. Mindegy, fütyülök rá. Mármint a guglira.

Ennyivel később: 8 nap

Sziasztok! Én nem is tudom telepíteni az AVG-t mert nem engedi. Azt írja, hogy a csomag tipusa eltér(i386) a rendszerétől(amd64). Ilyenkor mi a teendő? Köszönöm a válaszokat

chicano69Azt a verziót töltsd le amelyik rendszert feltetted. ha 64 bites Ubuntut tetted fel akkor a 64 bites AVG-t tedd fel, stb...

• [törölve]

chicano69Vagy feltelepíted a multilib csomagokat és akkor már a 32bit-eseket is fogja tudni használni a rendszered.

[törölve]Tudom, hogy a Google jó barát, de nem találom sehol a 64 bites verziót. Ez a multilib csomagok feltelepítése sem igazán segített. Azért köszönöm a segítséget.

• [törölve]

chicano69Telepítsd mellé még az ia32-libs csomagot.

• [törölve]

chicano69Ja most nézem, hogy csomagból akarod telepíteni! Az úgy tényleg nem fog menni! A rendszer csak az azonos típusú(értsd amd64-es) csomagokat fogja engedni. Ha nincs amd64 akkor nézd meg, hogy van e forrás, mert azt le tudod fordítani!

[törölve]Köszönöm! Utána nézek! De az is lehet, hogy fölteszem inkább a 32 bites verziót. Van amúgy jelentősége?

• [törölve]

chicano69Memóriától függ, ha több van mint 4GB akkor van egyébként nem sok.

Ennyivel később: 3 hónap

mborbelyTeljesen felesleges. Tudtommal nincs még vírus linux alá vagy legalábbis nagyon kevés. Remélem ez marad így, mert azért tértem át linuxra. Windows alá 1 hét alatt megszámlálhatatlan vírust nyeltem be, több héten keresztül. Felforrt az agyam és kidobtam a windowst.

mborbelyEn max azert szoktam foltenni, ha hoznak gepet ujra telepitesre es kell ra xp is akor azzal nezem at a mentett alomanyokat. De annyira hasznalom csak. Amikor kell akkor. De amugy folosleges. Czibulya Gergely Hanzo