Sziasztok! Azért kérdezek így,(új téma)mert ilyen jellegű dolgot még nem találtam. Szóval az lenne a kérdésem,két vinyóm van,egyiken win xp,a másikon nincs rendszer,csak adatokat tárolok rajta. (nem sokat,3 pc játék telepítője van rajta,ami összesen 7GB,meg egy DVD filmet,ami 2Gb) Ezeket nem szeretném átrakni a másik vinyóra,mert ott alig van hely,és egyébként alapból a rendszer nélküli vinyót is csak azért használom,hogy adatot tároljak rajta. Ez egy 160GB-os régi hétköznapi vinyó,viszont nem tudom érdemes lenne-e erre a vinyóra rakni az ubuntu 13.04-et? Nem tudom milyen ha xp alá telepítem,és nem is tudom mire jó úgy,ha másik rendszer alá van telepítve,nem értek hozzá. Egyik vinyó sincs partícionálva,ezért használok külön kettőt :) Melyikre telepítsem az ubuntut? Egyenlőre csak kíváncsiskodok,ha beválik akkor megválok az xp-től. Pendrive-ról telepíteném,annak már nagyjából utána jártam ezt hogyan lehet... Jah,a pc egy Intel pentium4 2,8GHz-es procis,sajnos csak 1GB RAM-os gyengusz gép.