Szia Zoli. Dobd ki a tollat egy darabig és legközelebb mielőtt írni kezdesz ,nézd meg a dolgokat más szemszögből is,ne a saját butaságaidat osztogassad. Próbáljunk egy kicsit jobbak lenni mindannyian ;) Na viszlát.
Regisztráció törlése, hogyan? (violazoli volt)
a mesterMindig csak annyi tudást szedett magára, amennyi neki kellett. Ezzel önmagában nincs baj, mert ő vallja, hogy az igazi hacker saját magának dolgozik. Viszont sokszor csak leír, ritkán magyaráz. Pl. a vim könyvében a + és a * regiszter közti különbségre annyit ír, hogy az egyik tartalmát Ctrl+V-vel, a másikét pedig középső egérgombbal kell beilleszteni (ráadásul ott hibásan szerepel, hogy a Shift+Insert alapból melyiket szúrja be). 2013-mat írunk, állítólag eljött a Linux desktop éve, az Ubuntu lezárta a #1 bug-ot, de a segédletek szintjén a közösség még mindig nehezen tudja megugrani az FSF.hu által képviselt szintet.
Zoli! Miután elolvastam a NAK-ot, olyan embernek gondoltalak, akinek a szavára érdemes odafigyelni, mert az IGAZSÁG szól belőle! Ebbe beletartozik az is, hogy felül kell emelkedni azokon a megjegyzéseken, amit a nem annyira hozzáértők tesznek. Kitartás!
Elfogadom a többség akaratát.
a mesterVagy túl sokat iszol és hallani sem akartál a NAK-ról- és ezért nem tudsz róla, vagy nem iszol és ez nem érint- így ezért nem tudsz róla :-D (de jó, hogy kérdezted, mert én sem tudtam mi az :-p )