heartless rapfeninkább feltöltöm a képet: http://kepfeltoltes.hu/view/130709/CAM00290_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
heartless na!! lubuntut futtatom. Fel is tettem a testdisket. megpróbálom megcsinálni amit rapfen linkelt!
csuhas32 heartlessNem hinném, hogy a saját magára történő mentés lehetséges. Mentés másik merevlemezre, vagy pendrive segítségével egy másik gép merevlemezére a járhatónak tűnő út.
heartless heartlessSkacok!! Megvan minden, de a másolással problémák vannak.. hogyan tudom megadni neki hogy a pendrive-ra másolja? Csak a saját helyét ismeri fel ami virtuális gondolom...oda nem írhatok.
heartless csuhas32ha több, akkor részletekben fel lehet másolni? pl 8 giga 2*4 gigánként? A pendrive-t mire formázzam?fat32?
Kendek heartlessHa a partíció 8 GB-os, akkor annyi adatot úgysem fog róla leszedni. Ha a számodra értékes adat mennyisége 8 GB-t, akkor pedig lényegesen többet is kiment. A legjobb ha ext2-re formázod.
a mester heartless"Csak a saját helyét ismeri fel ami virtuális gondolom...oda nem írhatok." Ezt nem értem, de lényegtelen. Bedugtad a pent? Látsz belőle valamit?
heartless a mesterBedugtam.. A lubuntu látja.. de bemountoja a media mappa alá vagy mi.. pontosan a /media/lubuntu/save ( mivel save nevet adtam meg neki :-D )
heartless heartlessNem lenne egyszerűbb rádugni a latop hdd-t a gépemre, és onnan visszarántani a dolgokat?Úgy egybe átmásolnám azt a 40 gigát Windows 8 alá..
heartless heartlessomg.. most nem akarja látni a cuccokat.. a tököm televan már.. most megint futtathatom végig ezt a szart.. Egyáltalán honnan tudom melyik az? két ntfs volt, amin eddig volt most nincs ott semmi.. Eltűnhet?
heartless a mesterés? A testdiskel kilistáztam mindent ami a párom xp alatt volt..Tehát megtalálta, csak másolni nem tudtam.. Aztán újra csináltam de most ott nem találok semmit..