simanzoliNézd most ezen dolgozom!!! Éspedig sürgős jelleggel. (2 napja kezdtem és 1 hét múlva kész kell lennem) Ehhez sok segitségre, ujabb műszaki lehetőségekre, szoftver-ajánlásokra és !!!visszajelzésekre!!! van szükségem. - Novemberre egy egész tantermet kell 25 géppel úgy összedobnom, hogy másfél, de lehet, hogy 2 évig változatlanul marad 1000 - 1500 tanuló fordul meg ezalatt a géptermi oktatáson, és működnie kell az !!!érettségi felkészítésben is!!! Ráadásul bármikor azonnal reprodukálható módon telepíthetőnek kellene lennie, mert az oktatás miatt nem tölthetek akármennyi időt a gépteremmel. (Sajnos első a hivatal, második a tanári, harmadik a tanterem)... Ezenfelül többet nem tudok tenni. - Kérlek amig el nem készül ne olvasd az én topicjaimat, mert nem téged akarlak vele bosszantani, hanem a saját kérdéseimmel itt a fórumon tudok előállni, a megoldásaimmal pedig itt a blog-ban. Hisz ez egy ubuntu-s projekt, amit innen kaptam ötletet inspirációt segitséget, azt itt dokumentálom, és az ubuntu világán kivülieket is ide szeretném elvezetni, az ubuntu.hu -ra, hogy aki utána odahaza is szeretne valami hasonlót használni, mint a suliban van, az itt megtaláljon mindent. - Saját oldalam is van, de az "inspiráló" és "szakértő" közösség leginkább itt van! Nekünk magyar ubuntusoknak itt kell összetartanunk!