trtTolerancia az olyan emberekkel szemben van bennem, akik nem próbálnak nekem nem tetsző eszméket, hitet, politikai beállítottságot, vagy akár operációs rendszert rám erőltetni.
Ez az oka annak is, hogy egyáltalán itt vagyok.
Ezek az írások amikről szó van, pont ezt teszik... Megpróbálja megmagyarázni, hogy az ami itt történik minden isten akarata. Ha akarod idézek jó? :
"Erre Péter elmondta nekem, hogy azért ingyenes, mert sok kisebb cég közösen (mint egy nagy család) az egész
emberiség javára készíti ezt. Ettöl ingyenes. Köztük sokan keresztények is vannak, akik szeretetböl, összeadják a tudásukat, hogy abból mindenki szabadon részesülhessen."
Először is... a tudás mindenkié! Nem szeretetből, hanem tudásvágyból és a "tudás mindenkié" eszme gyakorlása miatt részesül mindenki a Linux-ok előnyeiből.
A közösség az aki fejleszti, csak néhány kisebb cég úgy érezte ez a fajta fejlesztési mód nekik is hasznos lehet! Nem utolsó érv, hogy a forráskódhoz is hozzáférnek, tehát nagyon sok munkát tudnak megspórolni... Egy cégnek a profit az elsődleges... Nem a jótékonyság. Csak ezt sokan elfelejtik.
A Linux születésének pedig egyedül Linus Tordvalds kitartása, nem pedig isten az oka!
A biblia a világ legnagyobb Bestseller-e.
Bármibe bele tudják magyarázni az igazukat. Még a keresztes hadjáratokba a boszorkányüldözésbe is... De ezt a sort bőven lehetne sorolni, hogy mik történtek a sötét múltban isten nevében.
HUP...
Szerintem a HUP stílusa nem éppen célja ennek a fórumnak...
De ha igen, akkor ez a hozzászólásom is belefér, aztán lehet majd egyéb ilyen véleményeket is kifejteni.
FIXME