eszesNagyon tévedsz. Nem emlékszem rájuk. Na igen, olyan szinten igen, hogy melyik cég volt (egy-kettőnél), de hogy azon belül mit akartak, már nem. És a vége felé már csak villogó katyvaszként tekintettem rájuk, tehát nem igyekeztem felfogni az értelmüket. Továbbá nem győztek azért sem, mert nem fogom őket többet látni.
Volt az egyik hírportálon olyan őrült reklám, amely minden(!) cikk közepében ott villogott, arcokat animált egymásra őrült módon, megállás nélkül, na annál döntöttem el, hogy vége. Miután hétszézhetvenhetedszerre sem tanulmányoztam, hogy tulajdonképpen mit is akar reklámozni (tényleg nem tudom, és nem emlékszem, hogy pontosan milyen mobilszolgáltatást reklámoztak), de mindig úgy kellett lapoznom, hogy lehetőség szerint a villogó micsoda a képernyőn kívülre kerüljön, akkor került ismét a képbe az adblock. (Rossz vinyó miatti rendszerváltás miatt úgy gondoltam, adok egy esélyt a reklámoknak. Hát pár hétig tartott ez...)
Szóval: nem vettem semmit, nem emlékszem a konkrét üzenetekre. Ellenben pár héten keresztül a gépem áramfogyasztása biztosan magasabb volt az elvárhatónál...