RitanaÉs egy homokkő színű Linuxhoz milyen színű laptop dukál? És milyen színű körömlakk kell hozzá? :-)

X-PadavanHmm :D Az a háttérkép tetszik a legjobban a Red Hat - linuxban :))

rapfen:P Azért ennyire nem vagyok fashioniszta... de laptop színben a bordó a legjobb szerintem. :))

Szabad tudni mit csináltál Dániában? Nem tipikus turistaparadicsom. :)

eszesBeszerzett egy nicknevet. :-) Eredetileg ott is Rita volt a megszólítás, csak mikor mondták neki, hogy csináljon meg valamit picit nógatták. Így lett belőle : Rita! Na! Aztán lassan Ritana. (Bocsi Ritana!)

eszesTanultam, Odenseben :) Nekem nagyon tetszett a Fyn sziget, a skandináv tavasz gyönyörû például. :))

RitanaJaaaaa. Akkor Te a szerencsésebbek közé tartozol.

eszesNa igen. Mondjuk azt azért hozzáteszem, hogy Dániában mindenki ingyen tanulhat. Hihetetlen, de így van. Viszont suli mellett dolgoznom is kellett, szóval annyira azért még sem volt nekem leányálom... :-/

Nem sületlenség, minden valahonnan elindul. Na meg ez sokat elárul rólad is :)

Marcus15Így van. Én már csak a telefonszámát szeretném megtudni. :)

Marcus15Fotóalbum esetleg nem kéne (születésétől kezdve napjainkig)? Cseppet elkanászosodnak ezek a bemutatkozó topicok.

A színválasztás témájában nem értünk egyet. Köztudott, hogy a kék komoly, letisztult, a barna pedig semmi esetre sem eladható. Nekem pont ez tűnt oltári gagyinak a 6.10-nél (én is ott csatlakoztam be, bár én már a 35-iket taposom, és azért előtte volt már szerencsém Slackware, Red Hat, Debian linuxokhoz). A linuxhoz és azon belül Ubuntuhoz néhány youtube video hozott vissza, amin vidáman forgatták az akkor még Beryl/Compiz kockának nevezett csodát :-) http://www.youtube.com/watch?v=xC5uEe5OzNQ - közben a buznyákok eltávolították a hangot, anélkül pedig halott a dolog. (ez ment alatta: http://www.youtube.com/watch?v=W38r-ZEGVoY) Természetesen, akkoriban még több hibaüzenetet kapott az ember, mint biztatást... Szóval nagyon csodálom, hogy majdnem 5 év kellett Canonicaléknak, hogy rájöjjenek a színek hatalmára, és áttérjenek a fekete-lila-néhol narancs kombóra. Aztán az általam mostanában favorizált KDE szintén kékes. Ők eleve tudták.