TudatlanHmmm! Nekem mindegy, csak azért, hogy tisztán láss. Az írásod tartalmához meg gratulálok, sok kitartást a továbbiakban. :-)

TudatlanJa, az "Örüljetek!" miatt azt hittem. :) Hiába no, írásban nem jönnek át az apró gesztusok.

rapfenNem kellett volna ennyit fáradnod érte,de ha már megtetted átfutom :)

"A rendszer Win7 maradt egészen az ide regisztrációm óta." Igen.

Minden fórumban van egy ügyeletes megmondó ember/vagy több akik az újonnan regisztráltaknak osztják az eszet. Ez kicsit emlékeztet engem a régi #IRC-es időkre amikor a #linux csatin minden kérdésemre az volt a válasz, hogy "rm -rf /" Ezek az emberek a mai napig nem tudtak felnőni... Tudatlan: sok sikert a linuxhoz, ha kérdésed van tedd fel, és ne add fel az agyatlan válaszok esetén sem :)

vadonka minden kérdésemre az volt a válasz, hogy "rm -rf /" Itt nem ezt kapod. Bár biztos tudsz olyat kérdezni, hogy ezt kihozd az enberekből.

a mester [udi@udi-server1:~]$ rm -rf / rm: it is dangerous to operate recursively on `/' rm: use --no-preserve-root to override this failsafe

vadonkaMert minden le lett már írva kismilliószor. És könnyebb belinkelni, mint n+1. alkalommal újra és újra leírni ugyanazt.