Tudatlan
Minden fórumban van egy ügyeletes megmondó ember/vagy több akik az újonnan regisztráltaknak osztják az eszet. Ez kicsit emlékeztet engem a régi #IRC-es időkre amikor a #linux csatin minden kérdésemre az volt a válasz, hogy "rm -rf /" Ezek az emberek a mai napig nem tudtak felnőni... Tudatlan: sok sikert a linuxhoz, ha kérdésed van tedd fel, és ne add fel az agyatlan válaszok esetén sem :)
TudatlanEzt megjegyzem, tetszik :-D
TudatlanOff Egy bagoly kakas megkérte Istent, hogy vegye el esze felét mert a többiektől nagyon elüt. Megtörtént de még mindig túl okos volt, így ismét Istenhez fordúlt. Már a fél eszének felét elvette de a bagoly harmadszor is Istenhez fohászkodott. Erre Isten: Bagoly, elvehetem a megmaradt eszednek is a felét de tud- akkor rögtön megjön a menstruáció. :-D (elnézést a csajoktól, nem volt célzás, csak egy vicc) On
eszesaz lenne a normális ha belinkelnék az emberek de sajnos "google a barátod" mondókával elrendezik mai napig sokan... a googlen is tudni kell keresni és a kezdők nem biztos tudják mire is keressen és az sem biztos, hogy a találatok közt megtalálja ami neki kell. de remélem egyre fogynak az ilyenek.
vadonkaÉn adtam már ilyen választ (nem itt), belinkeltem az embernek(?) a google találatokat (abszolút találatok, az első oldalon a lap tetejétől az aljáig mind jó volt), erre jött a válasz: "Guglizni én is tudok." - Hát akkor? Kell csoki? Nem szabad mindig kész megoldásokat adni, bár van, hogy csak az vezet célra, de azért kicsit dolgozzon a kérdező is, akármilyen kezdő is.