SevoirBocsi, ha nem reagáltam, valószínüleg nem vettem észre! De elküldöm (elküldtem) Neked a dal linkjét. http://artner.ingyenweb.hu/11.M%C3%A1rcius%20d%C3%BAdolt%20nek%C3%BCnk%20%20remix!!.mp3 Ciao!!

SevoirCsak a mentalitásunkat ne vegyék át!!!! Mert akkor Itáliának befellegzett!!!! :-D

X-PadavanJé! Chillout zenét is csinálok? Jó tudni! :-D Köszönöm!!! (Grazie) Ja, a neved (Padavan)csúcs!!! Star Warson nőttem fel!!!! (Mint gondolom még jó néhányan itt a Fórumon)

SevoirHát a nevezett dal linkjét tudom elküldeni,hogy mennyire hq, arról lövésem sincs :-) http://artner.ingyenweb.hu/11.M%C3%A1rcius%20d%C3%BAdolt%20nek%C3%BCnk%20%20remix!!.mp3 (Valamiért nem csinál belőle linket....) Nahát! Feliratkoztál a you tube csatornámra!! Ezexerint Te már ismered a dalaimat? Nagyon szépen köszönöm!!!! (Grazie mille!)

SevoirÉs én még azt hittem Sevoir az ubuntu.hu Cerberusa erre nem Én ennyi szmájlit még nem is láttam. összesen ;)

SevoirKözben eszembe jutott, hogy a mobilomon is megvan ez a dal mp3-ban, viszont a probléma, hogy nem túl erős a mobilinternetem és elég sok időbe telik, ha feltöltöm és elküldöm Neked emailben. De ha mégis csak ez a módszer működik,akkor elküldöm ilyen módon. Vagy azóta sikerült letöltened? És közben felmerült bennem egy kérdés: miért ez a dal tetszik Neked? Pontosabban mi tetszik rajta? A hangszerelés? Az énekdallam? A szöveg? Érdekelne a véleményed építő jelleggel....

eszesJa,tényleg! Bár a focitudás valahol összefügg a mentalitásunkkal (szerintem).

tiberioA chillout zene pihentető, relaxáló. Manapság minden lágy diszko, techno is ebben a kategóriában van sorolva de azok- szerintem- inkább az ambient műfajban sorolhatók. A te dalod olyan jó hallgatni, hanyat dőlve, fél homályba, egy pohár jó bór társaságába.

X-PadavanTudom, hogy nem a magyar az anyanyelved, ezért elnézést is kérek tőled, de azt hiszem nem először látom már tőled. :) bór vs. bor

X-Padavanwow! ilyet még nem mondtak nekem. hűha. most egy kicsit zavarban is vagyok. ez jól esett!! kösz!

Ennyivel később: 8 év