eszesTehát akkor:
- van egy HTML képfeltöltési lehetőség;
Megjelenik 3 menüelem egymás alatt (azaz gomb és mellette eredetileg üres négyzet: itt megjelenik a már számítógépen kiválasztott fájl neve), 3 fájlt lehet egyenként kiválasztani a számítógépről, majd rá lehet nyomni egy szövegre, hogy további képeket szeretnék feltölteni. Ismét 3 menüelem jelenik meg, a módszer a továbbiakban hasonló, s így eljutok szépen a példánkban szereplő 40 képig, majd megnyomom a feltöltés menüelemet. Sorban mutatja az oldal, hogy töltődnek a fájlok (narancs vonal töltődik 100%-ig a fájl neve mellett 001-től lefelé 040-ig, majd eltűnik a vonal, mikor a fájl fel van töltve, jön az alatta lévő).
Így sikerült a feltöltés.
- van egy SWFUpload / JS valami módszer:
Rányomok erre a menüelemre (a másik képfeltöltési lehetőség), betallózom a könyvtárat ahol a képek vannak, kiválasztok akárhány fotót, ezek egymás alatt jelennek meg a kiválasztás után az oldalon (hasonlóan mint az előbbi módszernél); próbáltam a kijelölést Ctrl + A -val, fentről lefelé, alulról felfelé, egyik sem jó. Majd jön a töltődés, narancs vonal ... stb. csak a képsorrend nem stimmel és nem is változtatható. Ezzel a módszerrel lehet - érdemes - sok fájlt feltölteni, nem is kel mondanom, az első módszer elég időigényes, rákeresés a következő sorszámra, stb.. Azonban valamit nézhet még a motor, mert mindig ugyanúgy töltődnek fel a fájlok, 016 az utolsó, 032 az első.
De privátban megírhatom az oldal címét is, tesztjeim eredményét közöltem velük, segítséget kérve. Erre majd válaszolnak (Linux és a Firefox nem a kedvencük, annál inkább az Explorer, de ez már a "mese", mármint a problémámra adniuk kell egy értelmes választ ... már megkértem valakit, hogy töltsön fel)