Kicsi bugos még, de nem rossz.A kinézete bejön.:)

logoutMég csak videót láttam róla, de jónak tűnik. Csak még elvileg nagyon bugos. Ha a gnome csapat is valami ilyesmin dolgozott volna ahelyett a khm... Na mindegy. :D

RounnNekem 12.04-es Ubuntun már fenn van tárolóból, végülis nincs vele komolyabb gond és látom a javítások hatását is. De már várom, hogy a Mint 13-ra is visszaportolják.

RounnLetöltöttem én is ki is próbáltam egy-két kisebb hibát találtam de számomra azok nem annyira zavarók ,mire kijön a végleges szerintem rendbe rakják ,mindenesetre sokkal gyorsabb ,mint az elődje volt már most!

RounnÉn Manjarora telepítettem fel, miután 3 nap XFCE után visszakívánkoztam a Cinnamonra. Annyi hibát találtam benne, hogy a billentyűzet kiosztásának beállításai még nincsenek belerakva a vezérlőközpontba. Viszont dconf-editorral simán be tudtam állítani. Nem tudom milyen lesz a natív, Mintes változata, de már várom. Jelenleg még így is a legjobb az elérhető asztali felületek közül (szubjektív vélemény).

minthakaÁh, csak a KDE. :) Egyébként a szemlélet hasonló. Logikusan felépített és jól konfigolható, csak más megjelenés. Annyi olyan kommentet olvastam már, hogy jó a KDE, csak nem tudják megszokni (mondjuk ezt nem értem, kicsit ellentmondásos a dolog), nekik talán ez lesz az igazi. :)

RounnAzért írnak ilyeneket, mert a KDE-s alkalmazások teljesen mások, mint amik GTK-ra épülnek. Nem csak megjelenésben. Eddig én is fáztam a KDE-től, de már elég jól összeszoktunk.

eszesÉn már akkor is KDE alkalmazásokat használtam elég sok mindenre, mikor még Ubuntum/Edubuntum volt Gnome2- vel :D Egyedül az Amarok2-vel voltak gondok néha, de az sokáig a KDE környezetben sem volt éppen tünetmentes... szóval, szerintem jók a KDE appok nagyon.

eszesValóban jók! Szeretem is a KDE-t de valahogy az egyszerűség jobban vonzz. A Dolphin az egyik legjobb fájlkezelő. Én különösen azt szeretem benne, hogy létezik szűrősávja. Nem úgy mint a GTK-s félig megoldott CTRL+S. Az sajnos nem rejt el semmit, csak kijelöli a keresést, amit aztán gülledt szemekkel megint darabszámra válogathat az ember. Viszont van jónéhány olyan funkció a KDE-ben, amire nincs szükségem, sőt idegesít is, ezért váltottam a KDE-ről.

Kicsit az elementary os-ből is csemegéztek.Emlékeztet pl.a bejelentkező képernyő,meg a terminal beállíthatóság hiánya.

Kint a mate verzió is http://blog.linuxmint.com/?p=2485

Ennyivel később: 7 nap

Nálam egyszercsak eltüntek a rendszerhangok.Pedig, jópofák voltak, egészen megszoktam már.Beállításokhoz nem nyúltam, ugyanúgy be vannak jelőlve, mint eddig.

nightwalkerNézőpont kérdése. Kiadásra jelölt, de addig nem adjuk ki, míg minden jelenlegi bugot meg nem szüntetünk. Egy szóval béta. :)