Üdv minden bloggernek és Ubi usernek! Néhány napja frissítettem Gutsyról Hardyra. A szokásos hang probléma nálam is felmerült, így ma gondoltam újra telepítem rendesen a rendszert.A hang jó is lett, viszont van néhány apró gond még mindig. Előszeretettel használtam Gutsy alatt a glipper nevű progit, ami egy clipboard manager. Hardy alatt szépen felraktam synapticból, de nem kerül be a szokásos helyére (Alkalmazások->Kellékek). Megpróbáltam terminálból indítani, de úgy se bírható működésre. Majd jobban körbe kell járnom még ezt a dolgot. Másik gondom az Evolution-nel van, fogalmam sincs hogy esetleg én nyomtam meg véletlen valamit, amit nem kellett volna, de a minden mappát teljes képernyőn látok, gyakorlatilag az a rész ahol a lelevet olvasni szoktam eltűnt. Csak dupla kattal tudom ovlasni a levelet. Már mindent átnéztem a nézettől kezdve a beállításokban, de nem találtam semmit ami erre utal. Vagy ez alapból ilyen a Hardyban lévő verzióba? Mondjuk ezt érdekesnek találnám. Na majd még próbálok rájönni. Egyébként összességében jól megy a rendszert, mintha gyorsabb is lenne a boot, meg a Firefox 3as béta is tetszik, bár elő fordult már hogy elszállt. Reméljük a final jobb lesz. :)