rapfen minthaka„Szakértelemnek élik meg azt, hogy nekik kell helyrepofozni mások elvarratlan szálait.” Azért ha képes vagyok mások „félbehagyott ” munkáját befejezni, beállítani, és saját igényeimre szabni a rendszert, az azért egyfajta szakértelem. Nem? :-)
a mester rapfenMi szakértelemnek éljük meg, ő szenvedésnek. Neki a szakma csak szenvedés. Én élvezem. Néha forrasztok, néha konfigolok, néha programozok. Egyik sem szenvedés.
Rounn minthakaAz is egy illúzió, hogy az ubuntun és társain semmit nem kell helyrepofozni. Mindig beüt a szar, és ugyanúgy terminálban kell helyrehozni, mint a többinél. Nem állítom, hogy jobb a Debian, de nem is rosszabb.
v1rus RounnEzért kell Windózt használni, az olyan amilyenre Redmondban megálmodták, és nem is tudsz rajta változtatni :D Ellenben hatalmas illúziói lehetnek az embernek szakértelem terén ha már képes átállítani azon a rendszeren hogy miként viselkedjen a bootloader.
Kimarite RounnHáát ... Picur, megvá ... ? (nem mondok inkább semmit az újabb Ubuntu-ra, elég olvasni. épp most telepítettem viszont egy CrunchBang-et. más kérdés, hogy van aki nem szeret szerelgetni és van aki szeret .. egyben tanulni is) üdv. "PomPom"
Ritana minthakaSzerintem amúgy sok szempontból egyszerűbb vele az élet, mint mondjuk ubuntuval, szóval azért nem kell démonizálni a Gentoo-t sem.
Ritana a mesterNagyon érdekes lehet. Olyannyira nagyon, hogy még soha senkivel nem találkoztam, aki legalább egyszer kipróbálta volna... :D
Kimarite minthakaminthaka; A Debian-nak éppen a telepítése nem nehéz, gyakorlatilag Ubuntu-módon hajtható végre :-) ;) (ne kavarjunk)
Kittus2 visit? Nem hiszek az ötpercazizébizégépen és tuti fitt leszel szerkentyűkben. :) Még ha az izomzatot át is mozgatják, de fiziológiai hatásukat tekintve messze állnak a "normális" mozgástól...
Ritana Kittus2Sok haszna nekem sem volt, de azért jól esik, ha kicsit megrázogatnak nap végén... :) de akkor már inkább kardio.
mooattyi minthakaPff... Debian az egyik legjobb rendszer, amit eddig probaltam. Minden poccre megy rajta, es betonstabil. A konnyunek nevezett Ubuntu pedig sosem lesz olyan gyors, es soha nem eri be olyan keves eroforassal, mint egy jol konfiguralt Debian.
v1rus mooattyiKivéve ha egy jól konfigurált Ubunturól beszélünk. De talán nem is érdemes ezen vitázni, mindenkinek mások az elvárásai, így nem lehet eldönteni a dolgot, magam részéről használtam mind2-t eleget, megvan az előnye és hátránya is mindegyiknek.