Boldog új évet mindenkinek. (Bár tavaly is kívántam, akinek nem segített, az ne szidjon nagyon jövőre sem.) Megpróbálom az elsőt. Egyszer Dr Szöszivel holtversenyben sikerült. :-D (Te őt nem ismerhetted, mert már hűtlen lett hozzánk mire te beregisztráltál. De biztos kedvelted volna, sokban hasonlítotok. :-D )

Boldog új évet mindenkinek!

Bigo72Ő most éppen elvonón van. (Elvonták a belépési és hozzászólási jogát. :-) )

Boldog új évet kívánok mindenkinek! Ha már szilveszter van, meg gép előtt vagyunk, had ajánljak egy jó rádiót (akik 40 fele, vagy fölötte vannak, vagy szeretik a retró zenét), most bukkantam rá, V.I.P. Rádió Retró. Nem reklámozni akarom, ha annak minősül, akkor töröljétek.

Ez a fórumtéma milyen módon kapcsolódik az Ubuntuhoz? :) :) :) B.U.É.K!!!

nkboyÚgy, hogy arról írok (12.04, vagy van 14.04 is). :)

nkboyAhogyan ezek is, vaze: http://www.google.com/cse?cx=001330818967910958405%3A-ieu3eiduw4&ie=UTF-8&q=boldog&sa.x=13&sa.y=10#gsc.tab=0&gsc.q=boldog&gsc.page=1

a mester(Topiknyitás előtt ugyanis rákerestem, és úgy találtam, elég sok ilyen téma van, talán idén decemberre sem szigorodtak meg a szabájok.)

Mielőtt még úgy járnék, mint Imre nagybátyám vagy 20 éve, mikor is úgy beszivornyázott, hogy még húsvétkor is boldog új évet kívánt, itt ragadom meg az alkalmat, és élve a lehetőséggel én is: BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK minden egyes fórumtársamnak! (Bocsánat az ordítozásért! Talán most belefér...)

kukimukiTalán nem vagyok a nagybátyád, úgy tudom, Imre sem vagyok, de én egész évben harsány buék köszöntéssel szoktam fogadni a felém nyújtott kezet. Nem kis meglepetést tudok okozni mondjuk júliusban.

Aztat nem gondoltam vóna, hogy te nyitol ilyen topicot. Csalódtam benned. :-)