linuxmint7234A színmélység kicsi, .. neked is a Lali Pop-ot dobta ki elsőre, elképesztő? :-D
A nehéz felfogást lehet javítani következetes gyakorlással, a leírások követésével, olvasni kell és értelmezni. Nem nehéz, elég jól leírtam szerintem.. (vagy lassan mondjam/írjam? -> működésre lehet bírni a drivert, jessz). Azonban a témában többet én nem igazán tehetek, a teendőket leírtam, esetleg keress a közeledben egy segítőt, aki személyesen segít, mert Skype kapcsolat konzol alatt még nem létező dolog. be-SSH-zni még nem próbáltam, de az újraindításkor akkor is megszakad a kapcsolat. Szedd össze magad, menni fog, szurkolunk! :) (valamit sportolj, akkor fejlődik az önbizalom és az önértékelés és a logikus gondolkodás, valamint az egy dologra odafigyelés ;))
- sajnos az ubuntu egyéni keresője nem működik nálam, de keress rá Sevoir nevére, ott vannak a segítők listájával, térképpel a topikok. Az egész dolog csak 15-20 perc, még akkor is, ha lassan csinálod (lassan kell). Más dolgokat látom, már megoldottál, ez csak kicsit nehezebb.