rapfenValahogy összeeszkabáltam az aláírást.
Fórummal kapcsolatos észrevételek, javaslatok
HtibiAz emailcím megerősítése nem jött össze. A küldött kód máris lejárt- ez az üzenet fogadott.
X-PadavanHarmadik próbálkozásnál elfogadta. Most már rendbe van.
a mesterHárom és fél. A spamek közt volt a levél.
X-PadavanSzó szerint így csináltad. Ez pedig nem jó megoldás. :-( A példa ott van, azt használd (semmi egyebet ne írj az írásaid végére, csak ezt: ~~~~, vagyis négy "hullámvonal"), de írhatod egyszerűen a nevedet is, cifrázás nélkül (így a dátum, idő nem kerül mellé automatikusan). A eszkábálásodat visszaállítottam, azt már hagyd békén, csak a továbbiakban figyelj rá.
rapfenEz a stack exchange szerű kinézet tényleg jó ötlet. Már nem ubuntuzom, de ha ilyen lenne, akkor biztos visszanéznék segíteni, egyrészt mert engem motivál a pontozás :) másrészt így sokkal könnyebben szűrhetőek lennének az idióta kérdések/válaszok.
a mesterSórba: -a_mester: Ha ez rólam szól- elterültem kicsit a sült csülök után. Jól esett a szieszta. :-D -Htibi: az aláírás módja nem volt igazán egyértelmű számomra, az a ~ négyszer jel ugyan meg volt mutatva de azt hittem szószerint a nevet helyettesíti és nem azt, hogy ez a beillesztés módja. -rapfen: a színes dobozok súgó buborékjait nem néztem meg, sajnálom.
Van egy fórumtársunk, aki nem képes megérteni, hogy az ubuntu.hu nem arra való, hogy a saját oldalát különböző praktikákkal folyton itt reklámozza. Egyszer már ki is tiltották ezért. Más néven visszatért és azóta is folytatja ezt a tevékenységét. Tettem egy javaslatot, hogy ezentúl csak az aláírásában engedélyezzék neki az oldalára mutató hivatkozás szerepeltetését, a továbbiakban minden olyan témáját, blogját, hozzászólását rejtsék amibe ilyen linket tesz. Ma is nyitott egy nagyon tanulságos témát, amiből igen sokat tanulhattunk mi is, őt aztán meg kiváltképp érdeklik a válaszok, viszont a reklámlink a helyén van. (A fórumtársaktól a téma kapcsán eddig a baromság; se füle, se farka; gáz kifejezéseket olvastam.) Szerintem ez egyáltalán nem vicces, engem kifejezetten bosszant, az üzemeltetők azonban szemlátomást másképp vélekednek erről. Eddig az árral szemben próbáltam meg úszni, de akkor most alkalmazkodnék az uralkodó áramlathoz: Tegyünk ki neki egy bannert a kereső alá, így biztosítsuk számára a folyamatos ingyenreklám lehetőségét. (Ha lehet, akkor valami olyat, amit az AdblockPlus el tud sikálni! :-) ) Jöhetnek a +1-ek!
madlybadIlyesmit én is kérnék - ha lehet! :D :D
[törölve]
csuhas32Még ha dedikálod is neki az oldalt, ha nem tiltod le akkor ugyanúgy fog témákat nyitogatni/sajátjába belemódosítani ccsak hogy felszínre böfögje. Akkor meg mi értelme?
kepesviccedMit? És mire? :-(
Én a "Sevior" féle megoldást fejleszteném tovább pl. a felső menü sáv ne gördüljön ki az oldalról amikor az oldal tartalmat legördítjük, hanem mindig maradjon az ablak tetején láthatóan legfelül. Semmiképpen ne legyen framesetben megoldva, hanem divstyle beállítással (talán a böngészőkompatibilitás miatt kis js is kell hozzá), de mindenképp megoldandó lenne ....
kepesviccedFejleszd, időd van rá, senki nem tiltja.
HtibiCsuhásnak biztos nem tetszene - pedig szivesen beépíteném az ő lentebbi(fentebbi) javaslatát is, ha én fejleszteném :D :D vö.: http://ubuntu.hu/comment/reply/36890/517577